Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mazal jsem na svém mini notebooku soubory v programu Glary Utilities a počítač se mi seknul. Nešlo s tím nic dělat, tak jsem mini notebook vypnul tlačítkem. Jenže, když ho nyní zapnu, nabídne mi to spustit běžným spůsobem, v nouzovém režimu atd. . Ať vyberu kterýkoliv způsob, tak mi nejprve začne nabíhat Windows a po pár sekundách mi to opět nabídne ať si vyberu způsob spuštění. Teď nevím co s tím. Poraďte, prosím...
No, zkusit obnovit přes Recovery nebo přeinstalovat systém.
Opatrně s těmito balíky. Kdo s počítačem tolik neumí, tak doporučuji jednoduchý a přitom skvělý čistič systému CCleaner v kombinaci s Deffraglerem. CCleaner čistí disk a registr, def¨fragler ho defragmentuje.
Nebo já mám rád onlineprogram Windows Live OneCare. Ten spustíte tak, že zadáte do Internet Exploreru (nejlépe verze 8 nebo vyšší) tuto adresu > onecare.live.com/... Pak stačí spustit kolmeptní kontrolu a řídit se pokyny. OneCare je jednoduchý a nedá se s ním nic zkazit.
To je všechno pěkný, ale pokud mi ten počítač nenaběhne ani v nouzovém režimu, tak s tím nic nenadělám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.