Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi spustit mini notebook

Od: 123mirek® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mazal jsem na svém mini notebooku soubory v programu Glary Utilities a počítač se mi seknul. Nešlo s tím nic dělat, tak jsem mini notebook vypnul tlačítkem. Jenže, když ho nyní zapnu, nabídne mi to spustit běžným spůsobem, v nouzovém režimu atd. . Ať vyberu kterýkoliv způsob, tak mi nejprve začne nabíhat Windows a po pár sekundách mi to opět nabídne ať si vyberu způsob spuštění. Teď nevím co s tím. Poraďte, prosím...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, zkusit obnovit přes Recovery nebo přeinstalovat systém.

Opatrně s těmito balíky. Kdo s počítačem tolik neumí, tak doporučuji jednoduchý a přitom skvělý čistič systému CCleaner v kombinaci s Deffraglerem. CCleaner čistí disk a registr, def¨fragler ho defragmentuje.

Nebo já mám rád onlineprogram Windows Live OneCare. Ten spustíte tak, že zadáte do Internet Exploreru (nejlépe verze 8 nebo vyšší) tuto adresu > onecare.live.com/... Pak stačí spustit kolmeptní kontrolu a řídit se pokyny. OneCare je jednoduchý a nedá se s ním nic zkazit.

hodnocení

To je všechno pěkný, ale pokud mi ten počítač nenaběhne ani v nouzovém režimu, tak s tím nic nenadělám.

bena*

A Recovery CD (záchrané CD) k notebooku nebylo?

Jinak nezbývá nic jiného, než systém přeinstalovat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nabootovat z flash disku, jiná možnost tam asi není.

doplněno 09.02.11 19:16:

Mechaniku to asi nemá, nebo má?

hodnocení

Mechaniku to nemá, instalační cd taky ne.

hodnocení

0x

Napiš o jaký typ notebooku jde. Pokud je to ASUS EEE s HDD tak stačí při zapnutí přidržet F9 a nabídne to recovery ze záložního místa na disku.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]