Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se optat zda-li má někdo zkušenosti s doplňováním inkoustu do této tiskárny ( HP Photosmart C5180 ) popřípadě, kde mám koupit inkoust abych to mohl ozkoušet
tady sem našel nějakou stránku s inkousty, ale zdá se mi to stále drahé naplnto.cz/..., ale možná chci moc, říkal sem si jestli se nedá koupit v obchodě normální inkoust a nacpat to tam, ale to je asi blbost.
Tady stránka tiskárny o kterou se jedná
a barvy do ní ( neoriginál které používám )
Děkuji za odpověď
V prodejnách s pc příslušenstvím si podle typu tiskárny koupíte sadu na doplnění,většinou je to asi 1/3 ceny nové cartridge,pokud je to inkoustová tiskárna.Dále je to v návodu popsané.Pozor na rozdíl mezi inkoustem pro běžné použití a pro tisk fotografií.Určitě vám v prodejně rádi poradí.
Samotné plnění je jednoduché většinou injekcemi které jsou součástí balení.Doporučuji rukavice...já potom vypadám jak prvňáček co dostal do ruky vodovky..:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.