Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozmazaná písmena - je to vir?

Od: blondie* odpovědí: 19 změna:

ahoj poslednich par dnu at si otevru jakoukoli stranku a je tam jakejkoli text tak nektery pismenka sou rozmazany.myslela sem ze to byla chyba jedny stranky ale je to na vsech...nemuze to byt nakej vir?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Jsou rozmazaná jen na stránkách, nebo i jinde v počítači?

Máte přiblížení (zoom) stránky na výchozí úrovni, tedy 100%? Nastavíte v prohlížeči ctrl+0, případně někde posuvníkem s lupou.

Jestli máte win7, napište do startu cleartype, nabídne se vám možnost Přizpůsobit text ClearType (nebo nějak tak). Projděte průvodce a zkuste, jestli to s jiným nastavením nebude vypadat líp.

blablabla*
hodnocení

0x

Může o být sposta věcí... Hodil by se nějaký screenshot těch písmenek :)

blondie*
hodnocení

ja nevim jak to udelat :)

fino97*
proboha..najedete na stranku ktera zlobi=>zmacknete printscreen(tlacitko uplne nahore,zhruba nad sipkami=>start=>prislusenstvi=>malovani=>zaroven zmacknete ctrl(tlacitko kousek od mezerniku)+v=>obevi se ta stranka co jste
doplněno 05.03.13 14:02: vyfotila=>ctrl+s=>ulozte nekam kde to najdete=>bezte sem na poradte=>odpovedet=>zaskrtnout chci vlozit obrazek=>vlozit=>klik na prochazet=>vyberte obrazek co jste vytvorila=>ok=>vlozit =>tadaa,obrazek je tu *smich* pardon,nevlozilo se to cele

aaaaa*
hodnocení

0x

ahoj, myslím že to vir nebude ale nevím to jistě!

blondie*
hodnocení

takhle se ty pismenka rozmaznou a kdyz to oznacim mysi tak se daj zase do normalu a po chvili se zase rozmaznou...

Rozmazaná písmena - je to vir?

blondie*
hodnocení

tady je obrazek jeste zvetseny.snad to uz bude videt

Rozmazaná písmena - je to vir? #2

praivo*
hodnocení

0x

Doufám, že následující věci ti nebudou dělat problém:

1. Stáhni MBAM, nainstaluj, proveď úplnou kontrolu a vše nalezené smaž.
2. Pak restartuj počítač, stáhni HijackThis, spusť, klikni na "Do a system scan and save a logfile"a až se vytvoří log, vlož sem jeho obsah.

doplněno 06.03.13 15:13:

Ještě něco: Jakou verzi Firefoxu máš?

doplněno 06.03.13 15:14:

Aktualizuj na 19.0.

blondie*
hodnocení

aktualizuju na verzi 19. a ten HijackThis otevrel se mi poznamovy blok a v nem plno informaci kterym nerozumim. to jsem mam vlozit?

praivo*

Vlož to sem.

doplněno 06.03.13 20:36:

Stáhni a nainstaluj si Revo Uninstaller a v něm v pokročilém režimu odinstaluj Crawler Toolbar, Inbox Toolbar a McAfee a nech smazat vše, co po nich zbylo. Pak vlož nový log, teď už z RSIT

doplněno 06.03.13 20:38:

A nebo ne, stačí z HijackThis. Ten spusť jako správce (pravým tlačítekm na soubor -> Spustit jako správce).

doplněno 06.03.13 21:09:

Ano.

doplněno 06.03.13 21:15:

Ještě něco: Odinstaluj i Zrychlení počítače (PC SpeedUp), je zbytečný.

zabu
hodnocení

0x

Jestli je to LCD nebo NB, tak si myslím, že je to jen nastavené jiné než nativní rozlišení monitoru.

praivo*

Rozlišením to není.

1. Okna se zobrazují správně.
2. Písmo rozmazané špatným rozlišením vypadá jinak.
3. Píše, že se to zaostří po označení.

monicka*

To by to nebylo rozmazané i na tom obrázku...

mirex*
hodnocení

0x

Buď je to fake, nebo v tom míste je na LCD něco průsvitnýho naprskanýho a změna barvy při označení myší to jakby eliminuje. Jinak se mi to zdá nemožné.

blondie*
hodnocení

pismenka se rozmaznou vsude mozne na obrazovce.neni to jen ta tom jednom miste.

jaguar007*

Někdy se může stát že v lcd obrazovce může být napadaný prach já osobně stím mám skušenosti mě zase obraz blikal nebo se mi také rozmazávala písmena po vyčištění firmou vše už další 2 roky funguje

fac51

Trpím naprosto stejným problémem, pouze pár vět textu mám rozmazaný, přesně jako je screenshot výše. Jakmile text označím nebo scrolluju stránku níž, tak se text zase zaostří. Monitorem to není, je v pořádku a zobrazuje se to rozmazaně stejně i na LCD TV po propojení přes HDMI. Rozlišení i obnovovací frekvence je také v pořádku. Nenapadá někoho co by s tím mohlo být?

eddie

V about:config ( co to je?) si vyfiltruj položku gfx.content.azure.enabled a dvojklikem ji změň na false. Toto by mělo pomoci;).

fac51

Díky za radu, vše už je v pořádku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]