Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,předevčírem jsem měnila přístupové heslo do notebooku,ale nefunguje.Mám pocit,že jsem se možná překlikla a nenapsala jsem tam to,co jsem opravdu chtěla.Co s tím?
Co to je - "přístupové heslo do notebooku"?.?.?
StartUp BIOSu, přihlašovací do Win, nějaké jiné někam jinam...
doplněno 24.12.12 13:06:No - tak to toho vím zrovna tolik, co předtím... Budu předpokládat, že to je heslo do Win (tedy počítač nějakou dobu pracuje, než je máš/můžeš napsat)...
Jde o jediný uživatelský účet? Pokud ne, přihlas se na administrátorský a heslo si na tomto přenastav...
Pokud ano - a nebo nevíš, o čem píšu, připrav se na reinstalaci Widows (a předtím na zálohování dat - máš-li tam jaká) - oslov nějakého znalejšího kamaráda, s tím si sama - zřejmě, neporadíš...
doplněno 24.12.12 13:10: Není zač - a nenech si tím zkazit svátky...
Pokud tam máš účet správce (a proto jsem se ptal na ten další uživatelský účet!), pak ani nemusíš do nouzového režimu...
doplněno 24.12.12 13:26: Tak proč ti kamarád radí přihlásit se "přes správce" - když tam takový účet nemáš? - resp. - proč jej na to rovnou neupozorníš?
Jako tak dopodrobna tomu fakt nerozumim,prostě zapnu počítač a zadávala jsem heslo,které jsem změnila a nefunguje,mám pocit,že jsem se zřejmě o nějakou klávesu překlikla...
Ještě mi kamarád poradil restartovat počítač,hodit tam F8 a pak se přihlásit přes správce,to půjde?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.