Nejste přihlášen/a.
Máte někdo prosím zkušenost jak dostat filmy z HDD které je vyndáno z DVD rekordéru. Jedná se o rekordér SEG a odešla mi v něm mechanika. Takže ty filmy co jsou na disku nejdou vypálit. Po připojení k PC se disk tváří jako bez oddílů, ale když ho vrátím zpět do rekordéru tak tam ty filmy jsou. Hledal jsem na googlu, ale ty rady co tam byly mi nepomohly. Nepomohl program "Recover My Files" a ani "File Scavenger". Předem děkuji všem za rady.
Určitě to používá jiný formát. Já mám settobox s HDD a i když ten HDD nemá připojení k PC a není jednoduše vyndavací, výrobce k tomu dodává speciální čtecí software.
Bude to na tom HD v nějakém pro PC neznámém formátu, nebo zkomprimované. Kolik toho je? Pokud to je něco co za to stojí, tak z nouze, když se nenajde jiná cesta, přetočit přes Scart na jiný HDD rekordér - se ztrátou květinky... Nebo sehnat a půjčit si od někoho stejný stroj a strčit do něj na vypálení ten Váš HD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.