Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GTX 285 MATRIX zvládne mi ji?

Od: mirdik odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, měl bych prosbu vím že je malá šance na to aby mi vzal Fortron Blue Storm II 500 W tuto GK GTX 285 Matrix, do ted tam mám Gigabyte 8800 GT 512 OC, C2D 8400, 4 GB ram, 1x 500 HDD, 2-3 modre podsv. 12csm vetraky a 1x 25 cm take podsviceny, Zatim zadny problem ale zřejmě mi jí nevezme nebo je nějaká šance? a co přídavné napájení 6 a 8 pin? Děkuji moc za odpovědi Mirek.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

K té grafice je doporučovaný zdopj s výkonem 550 W. Což tvůj není. Ale je to o fous. Pokud nebudeš hrát hry, bude to v pohodě. Když ano, může dojít ke kolapsu PC z důvodu přetížení zdroje v graficky náročných pasažích hry. Na druhou stranu je ten zdroj kvalitní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]