Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nejde mi z mailu odeslat víc než jedna fotka. Nevím co tím. Dřív jsem poslal třeba deset fotek najednou, ale teď to nejde. Jde poslat jen jednu a ještě to hodinu trvá. Přitom net mám v poho, pořád stejný. Ani rychlost se nezměnila. Neví někdo proč? Moc prosím o radu.
to jistě lze, snad pro dobrý pocit nebo když není jak zabít čas či je třeba trochu prohnat počítač. Ovšem pokud je to velikostí tak to problém nevyřeší. Předpokládám, že fotky z digi v nejrozířenějším formátu, tedy JPeG
JPEG (vyslovováno originálně džeipeg, ale užívá se též počeštěné výslovnosti jépeg nebo jpeg) je standardní metoda ztrátové komprese
jo a az to prozene winzipem. ... (nejlepe rozdelit po 1,4MB) tak jeste kazdy ten archiv prohnat winrarem a pote vsechny archivy nasledne zabalit 7zipem do vysledneho archivu. Cas straveny nad archivovanim -> mnogo , vynosnost -> nulova , velikost -> vetsi nez puvodni fotka.
ps: ne aby to nekdo delal! to byla jen ironie!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.