Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrát soubor s priponou mov

Od: tomm* odpovědí: 10 změna:

Dobry den,

v cem prehrat soubor ktery ma priponu mov? v jakem prehravaci.

Dekuji

Tomas

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pro tento videoformát je určený přehrávač QuickTime:

slunecnice.cz/...

Jinou variantou je jednodušší QuickTime Alternative:

slunecnice.cz/...

A dále třeba populární VLC Player:

slunecnice.cz/...

ze ty zrovna budes doporucovat QuickTime, to mi hlava nebere ...

horsi program neznam .. mozna se mu vyrovna v hruznosti jeste real player :))

QuickTime si opravdu s RealPlayerem mohou podat ruce. Je ale spousta lidí, kteří jej používají. Uvádím ho jako aplikaci firmy Apple, která za formátem MOV stojí.

Jako další varianty jsem uvedl bezproblémové přehrávače pro ty, kteří nejsou s přehrávačem QuickTime spokojeni.

Já to nemyslel zle :) spis, ze od IT znalce, ktery tu ma kvalitni rady, bych necekal doporucovani Quick Time

hodnocení

1x

VLC - je free, prehraje vsechno, nejsou potreba doinstalovavat zadne kodeky.

hodnocení

1x

Nainstaluj KMPlayer a máš po problemu se všemi videi. V žádném případu Quick Time player. Velký, roztahuje se v PC, neustále chce aktualizovat.

hodnocení

0x

windows media player (mi to žere)

tomm*
hodnocení

me to mediaplayer ve win nebere

kato*
hodnocení

0x

mov-Tento formát mají videa natočené Lumixem.Odpověděli už ti nade mnou .Přidám, ještě to umí přehrát GomPlayer slunecnice.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Stačí nainstalovat megabalík kodeků K-Lite Mega Codec pack a vložit asociaci Windows Media Playeru a pak WMP přehraje snad všechno. A nemusíte mít v počítači tisíce dalších přehrávačů jako QuickTime, Real Player, atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]