Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo jak mám odinstalovat eset-na ovladacích panelech-přídat odebrat nic nenení,ale na tento počítač c-prog.f.zůstal eset a nemohu jej vymazat. jsem laik a potřebuji pomoci -napsat krok po kroku co mam dělat -mam operční s.XP.
Předem děkuji
Jirbar,nemusíš.Akorát máš chvíli nechráněný počítač.Pak hned nainstaluješ antivirus nový,nebo zpátky NOD 32.
JABRAKA
No já jednou potřeboval stáhnout něco co mi Eset nechtěl "pustit" a tak jsem chtěl v procesech "egui" a "ekrn" sundat a jeden z nich se nepodařilo.
Normálně by mělo stačit vypnout ochranu, ale ESET stejně stahování nenechal doběhnout.
Ovšem příště mi pomohlo zrušit zaškrtnutí ve stromu pokročilého nastavení.
Zdravím, pokud předchozí verzi řádně neukončíš, většinou opravdu nepustí nainstalovat novou nebo se objeví problémy
Stáhni si utilitu EsetEliminator zde
www.james008.net//...
Ukonči ekrn.exe ve Službách a egui.exe ve Správci úloh
Spusť Správce úloh, klepni na Procesy, klikni na proces egui.exe a pak dole na tlačítko Ukončit proces. Program musí být ukončen i v liště u hodin.
Rozbal EsetEliminator.zip a spusť EsetEliminator.exe
Po doběhnutí restartuj počítač. A nakonec až se znovu spustí operační systém, zkus znovu naistalovat NOD32.Nebo se všechny zbytkové soubory pokus odstranit s Revo Uninstalleem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.