Nejste přihlášen/a.
Zdravím, můj problém spočívá v instalaci routru i přesto že je v návodu napsáno že instalace je jednoduchá tak se to tak nezdá.
Jsem sice připojen ovšem na okolní zařízení to nemá valný vliv, vše dělám dle přiloženého CD a výsledek není nijak valný. Na přední straně stále svítí oranžové světélko ve tvaru zeměkoule a mělo by svítit asi zelené, po vypnutí PC toto zhasne úplně, Může někdo poradit jak toto zprovoznit?
Děkuji všem.
Co znamená - "Jsem sice připojen ovšem na okolní zařízení to nemá valný vliv"?
1. koukni se na konfiguraci TCP/IP v PC (Start - Spustit, napiš cmd a do ´okna´ příkaz ipconfig /all) - je tam povoleno DHCP a automatická konfigurace a nebo statická IP?
2. připoj připoj router kabelem k modemu (do portu WAN), pak k PC kabelem do portu LAN (kteréhokoli), pak teprve router zapni, chvíli počkej, spusť browser a do adresního řádku zadej defaultní adresu routeru, na výzvu pak jméno a heslo
Co 1. a 2.? - pokud ale nemáš o sítích (atd.) ani šajna, raději si pozvi znalejšího kamaráda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.