Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevřít nový panel

Od: 123mirek® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, používám prohlížeč Mozilla Firefox a jsem zvyklý mít otevřených více panelů. Z ničeho nic mi nejde otevřít více panelů. Co s tím?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Odinstalovat Mozillu Firefox, s¨táhnout a nainstalovat program CCleaner - s ním projet registry i disk počítače a stáhnout Mozillu a znovu ji nainstalovat.

Nebo přejít na Chrome jako na hlavní prohlížeč. Ale to tam Firefox zůstane strašit.

bena*

A proč přecházet zrovna na Google Chrome?

Ten jsem zvolil náhodou, protože jsem to tak (nouzově) udělal na starším kompu já , docela se mi líbí a přijde mi Firefoxu svým ovládáním trochu podobný. Řekněte svúj názor, rád ho uslyším.

Jinak samozřejmě je to takové řešení, hodné paluubního tesaře na sovětské vesmírné družici; kompletní reinstalace Firefoxu je řešení mnohem čistší, ale dá víc práce.

A chtělo by to doplnit o zachování nastavení; na to něco je, ale já to neumím. Chrome si něco z nezrušeného Firefoxu převezme (záložky, tuším).

hodnocení

Tak jsem odinstaloval Firefox, vyčistil celý PC, znovu nainstaloval Firefox a nic se nezměnilo. Když spustím Explorer, tak je vše OK, můžu vytvářet nové panely jak je mi libo.

A nezůstaly nějaké stopy v registru?

07.02.11 16:20
hodnocení

ne

A máš smazaný svůj profil z Firefoxu?

hodnocení

Co myslíš tím profilem. A jak ho případně smažu. Jinak pokud kliknu na odkaz, nový panel se vytvoří. Myší ani klávesovými zkratkami to nejde. Firefox používám dlouho, tohle se mi nestalo. V počítači mám Vistu, jesli to s tím může nějak souviset, nevím. Na svém druhém PC mám XP, stejný Firefox a jede bez problémů. Myslel jsem si, že to bude nějak v nastavení, těch variant moc není a nic.

Kde všechno má Mozila Firefox něco uloženo je popsáno zde:

webtrickz.com/...

Vyhledání profilu potom třeba tady:

support.mozilla.com/...

Postačí vše smazat.

hodnocení

Měl jsi Spidere s tím profilem pravdu. Vytvořil jsem si nový profil a ten starý smazal a zase mi konečně vše funguje, tak jako dřív. Tobě děkuji za dobrou radu a všem ostatním za snahu.

bena*

No, Firefox už docela dlouho nepoužívám, ale co takhle juknout do Možností Firefoxu.

Nebo přejít na Internet Explorer 8 (XP/Vista/7) nebo Internet Explorer 9 (Vista/7), případně na alternativní prohlížeč (Opera, SeaMonkey, K-Meleon, Lunascape, ...)

doplněno 07.02.11 17:37:

Ve Windows Internet Exploreru se nová záložka otevře klávesovou zkratkou Ctrl + T.

sondaw*
hodnocení

0x

Máš v Možnostech označeno Otevírat nová okna v panelech?

To nemusí být označeno. Nový panel se dá otevřít i tak. A toto mu nejde.

Nový panel se otenře standardně přes klávesovou zkratku Ctrl + T nebo z menu Soubor - Nový panel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]