Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnosti napájení v ovlád.panelech

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

pokud si otevřu Ovládací panely,Možnosti napájení a kliknu na Schémata nastavení napájení,objeví se možnost nastavit si vypnutí monitoru či pevných disků po určitém zvoleném čase.

Jenže u mě ty možnosti jsou už pevně dány,kolonky nejsou "vysvíceny",takže můžu klikat jak chci,nastavení nemám možnost změnit.

Takžde např.monitor se vypne už po 10-ti minutách,pevné disky po 30-ti.

Neví někdo,v čem může být problém,proč nastavení není možno změnit?

Mám na počítači dva systémy,problém se objevuje u WinXP. Druhý systém je Win7 a tam nastavení měnit můžu.

Předem díky za Vaše rady a nápady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

indus3*
hodnocení

2x

Chybí Ti doinstalovat ovladače grafické karty. Klikni na Tento počítač pravým, pak vyber Vlastnosti, pak na Správce zařízení a tam bude někde u ovladače grafárny žlutý trojůhelník s vykřičníkem. Klikneš na aktualizovat ovladač a pokud ho máš někde v Pc, uveď cestu kde. Pokud ne, stáhni sám buď na nvidia.co.uk/... nebo na support.amd.com/...

hodnocení

Nemám ve Správci zařízení žádný žlutý trojúhelník,operační systém instalovala SW firma.

Nicméně jeden diagnost.program mi vyhodil hlášku,že mám (mimo asi pěti dalších) zastaralý ovladač AMD South Bridge drivers.

Může to patřit ke grafice? (tu mám ATI 4200).

doplněno 07.02.11 18:41:

A když kliknu na Váš odkaz AMD,tak tam 4200 není.Ale budu pátrat dál.

rv*
hodnocení

0x

Pravděpodobně nemáte administrátorská práva. Přihlašte se jako administrátor

hodnocení

Nemám na počítači nastaveno žádné omezení,aby se mě comp ptal,zda jsem admin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]