Nejste přihlášen/a.
Dobry den jak zvysit sledovanost mych videi na Youtube? Cca pred mesicem mi youtube zrusil ucet tak jsem si zalozil novy ,ale sledovanost je bidna. Ale denne dostavam soukrome zpravy at si zalozim ucet na www.sub4sub.com a nebo tube toolbox ,ale nevim jak na to.
doplněno 06.02.11 20:58:Respektive jsem zalozil ucet na sub4sub.com ale asi to chce penize tak jsem to zrusil a tube toolbox tomu moc nerozumim.
ahoj mne sa stalo presne to co tebe...a tiez neviem co mam robit...na tom kanali co mi zrusili osm mal cez milionovu sledovanost a teraz nic...sice som si kanal zalozil len pred dvoma dnami...myslim ze ked trochu pockam...napisem par ludom...a tak bude lepsie...dufam...ale sledovanost si ziskas za tykych cca 2-3 mesiace a az vtedy ti budu luia pisat ze pridaj nejake videa a tak....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.