Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim kod k instalacnimu CD.

Od: ludator* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

stehoval jsem se a z pocitace jsem bral jen vnitrek. Bohuzel jsem nechal vyhodit krabici i s nalepenym stitkem o verohodnosti Windows, na kterem je napsany instalacni kod. Windows zacali padat a tak bych ho chtel preinstalovat. Mam originalni CD k Windows XP, ale nemam ten kod. Nevite nekdo jak by se tato situace dala vyresit, krome nakupu novych Windows?

Dekuji za odpoved.

Ludek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Stáhněte si tento program, tem vám zjistí vaše číslo:

slunecnice.cz/...

A o nový štítek si můžete zažádat u Microsoftu.

ludator*
hodnocení

Dekuji za radu. Uz jsem mel strach, ze budu muset znova kupovat nove Windows.

bena*
hodnocení

0x

Zde je záchrana - program Get product key - ten Vám zjistí product key nainstalovaného Windowsu.

Ten si pak stačí jen zkopírovat. Kdyžtak Vám ho můžu poslat po emailu.

PS: Nejedná se o nějakou nelegální činost - program Vám ukáže product key právě spuštěného Windowsu a dalších programů (Office, NERO,..)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]