Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé nabíhání ms word

Od: re* odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

nainstloval jsem si ms office. Když chci zapnout word tak mi to asi 3 vteřiny nabíhá. Powerpoint, excel, a ostatní mi jdou normálně. Nevíte čím by to mohlo být?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No 3 vteřiny ale není nic nenormálního .

re*
hodnocení

3 vteřiny je dlouho. Je jedno jestli spustím nový dokument nebo otevřu dokument s 50-ti stranami. Powerpoint a ostatní mi nabíhají během okamžiku

bena*
hodnocení

0x

Tak záleží, co všechno je puštěno, kolik MB RAM je volných, na kolik % je zatížený procesor, ...

Nevím, můžete zkusit zkontrolovat počítač programem CCleaner /hlavně registr teda/. Případně spustit nástroj sady office Diagnóza.

doplněno 06.02.11 19:06:

Ale jinak 3 vteřiny není nic nenormálního.

re*
hodnocení

A kde tu diagnostiku najdu? žádná tam není

bena*

Jakou verzi máte?

Jinak v 2003 a starší to je třeba ve Wordu a tam kliknout na Nápověda>Rozpoznat a opravit.

U 2007 a novějších to je ve Startu v MS Office>Nástroje MS Office>Diagnóza systému Office.

re*
06.02.11 19:11
hodnocení

mám 2003

re*
hodnocení

A co mám dát? to první nebo to druhé?

doplněno 06.02.11 19:13:

1. nebo 2.

doplněno 06.02.11 19:16:

nepomohlo.

Pomalé nabíhání ms word
re*
hodnocení

tak nepomohlo. Nevadí. Hlavně že to funguje.

hodnocení

0x

Nebo jestli je to ted nainstalovaný tak nejaká aktualizace třeba pomuže

re*
hodnocení

Aktualizace jsem nainstaloval cca před měsícem když jsem si instaloval ms office

bena*

Tak otevřte Internet Explorer (nejlépe verze 8 nebo 9) a zadejte update.microsoft.com/... a zkontrolujte, zda-li nejsou dostupné nové aktualizace. DOporčuji vybrat možnost Vlastní.

hodnocení

0x

No na něco podobnýho si vzpomínám ,taky mi to pomaleji nabíhalo,pak jsem na radu kolegy dal rychlý sken programem Malwarebites antimalware a ten našel nejakou havět co se tam dostala při mym otvírání wordových souborů přímo na internetu. Pak to šlapalo v pohodě.

re*
hodnocení

skusím

doplněno 06.02.11 20:20:

nic to nenašlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]