Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nainstloval jsem si ms office. Když chci zapnout word tak mi to asi 3 vteřiny nabíhá. Powerpoint, excel, a ostatní mi jdou normálně. Nevíte čím by to mohlo být?
Tak záleží, co všechno je puštěno, kolik MB RAM je volných, na kolik % je zatížený procesor, ...
Nevím, můžete zkusit zkontrolovat počítač programem CCleaner /hlavně registr teda/. Případně spustit nástroj sady office Diagnóza.
doplněno 06.02.11 19:06:Ale jinak 3 vteřiny není nic nenormálního.
Jakou verzi máte?
Jinak v 2003 a starší to je třeba ve Wordu a tam kliknout na Nápověda>Rozpoznat a opravit.
U 2007 a novějších to je ve Startu v MS Office>Nástroje MS Office>Diagnóza systému Office.
Tak otevřte Internet Explorer (nejlépe verze 8 nebo 9) a zadejte update.microsoft.com/... a zkontrolujte, zda-li nejsou dostupné nové aktualizace. DOporčuji vybrat možnost Vlastní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.