Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozdělit místní disk?

Od: fesak* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,prosím vás jak rozložím místní disk na dva disky?Totiž mám jenom jeden a chtěl bych dva místní disky, abych to měl pěkně rozložené, v jednom jenom Windows a v druhém moje programy,hry...atd.Mám HDD 500Gb.Děkuji za každou radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Otázka zní, jak jsi zkušený, odvážný .. ale jinak by ses asi neptal.

Jsou na to programy, například viz slunečnice a j, zadat do vyhledávače. Otázka aby byl kvalitní a šlo to i za spuštění současného běžícího OS. Nebo před novou isntalací OS.

hodnocení

0x

Vesměs se to dělá při instalaci či přeinstalaci Windows.

fesak*
hodnocení

Tak nějak extra zkušený moc nejsem,ale dokázal bych to pomocí vašich rad.Virtual Drive Creator 3.0.0 šlo by to s tímto programem bez přeinstalovaní počítače?Je-li to potřeba znát můj Windows tak mám Windows XP Ultimate 2009.

Tímhle programem to nejde,program vytvoří virtuální nikoliv skutečnou mechaniku.Při vypnutí počítače o toto nastavení přijdeš.

doplněno 06.02.11 13:40:

Mrkni sem: slunecnice.cz/...

doplněno 06.02.11 13:41:

Oprava: Nikoliv mechaniku ale oddíl na disku

fesak*
hodnocení

Díky moc ,určitě ho vyzkouším.Tet jsem našel jeden návod na snadné rozložení ale nevím je-li to je bezpečné.

Velice rád,ale nemám silný signál,nejsem schopen video přehrát.

A uložit přes A tube catcher nejde.

Je mi líto,poradí někdo jiný.Vydržte.

fesak*
hodnocení

Dobře,děkuji moc.

shadowhacker*
hodnocení

0x

Já mám zkušenosti s jedním programem,ale bohužel je placený,ale zase je česky a opravdu jednoduchý..

Acronis Disk Director Home = slunecnice.cz/...

Ano,placené,ale .. Kdyby tak jen pro ty,co neví co s penězi *zed*

fesak*
hodnocení

Děkuji vám moc,ale nekoupím.

rv*
hodnocení

0x

Nestojí to za tu práci, možné problémy (a čas).

Jinak např. pomocí "Paragon partition manager free" to jde i u systémového disku. Program se dle potřeby restartuje a naskočí bez windows, kdy provede potřebné změny.

Ještě jednou: nestojí to za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]