Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test osobnosti

Od: hanca176 odpovědí: 2 změna:

Zdravim nevíte někdo o nějakém dobrém testu osobnosti nebo něco takovýho? ale aby byl zdarma prosím :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle je jeden z nejlepších a nejpřenějších testů osobnosti, jaký lze momentálně přes internet dělat. Výsledky na mě úplně přesně sedí a i když jsem ho dala ostatním (přátelé atd.), tak byli překvapeni, kolik je v tom pravdy. Dozvíte se jací jste, jak jste na tom se vztahy nebo jaká práce se k vám nejvíc hodí. Určitě doporočuji! (jo a je zdarma ;))

Myers-Briggsuv ty/... (zabere to cca 10-20 minut - je to rozsáhlý test)

spt.skeletus.com/...

marenka*

Dokonale to na mě sedí. Přiznám se, že jsem si musela rozkliknout odkaz pro vysvětlení mé osobnosti. Nevědouc co znamená ISTJ. Fakt sedí jak hrnec na ... *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]