Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Photoshop vs Windows 7

Od: tonda* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem vyzkoušet program Adobe Photoshop, zkoušel jsem CS4 a CS5 a ani jedna mi nefunguje na Win 7. Nevíte někdo, čím to může být? Je mi docela divné, že by nejnovější verze jednoho z nejpoužívanějších grafických programů nefungovala na Win 7...

Díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obě verze jsou funkční od operačního systému WindowsXP až po Windows 7. Odkud je to stažené?

tonda*
hodnocení

CS 4 mi dal kamarád na flashce a CS5...tyjo myslim ze nekde na ulozto jsem to stahoval, ale není to nic nelegálního s crackem, je to asi jenom nějaká demoverze, proto sem se docela divil, že to nejde...

sssss
hodnocení

0x

Mozna by bylo dobre napsat co konkretne ti neslo, protoze takhle to muze mit X pricin vis?

tonda*
hodnocení

tak je to verze CS5 portable... no normálně když chci spustit program, tak se nic nestane a po chvíli mi naběhne hláška Win 7, že program byl nesprávně nainstalován (přitom je to portable). Na XP to normálně funguje, ale u mě na 7 ne... :(

sssss

Proc sis nestahl normalni trial? Proc portable? Mas tu portable na flashce?

sssss

adobe.com/... vyzkousej tuhle..

Žádná trial portable verze není. Photoshop se instaluje a poratble verze jsou nelegální. Pokud chceš Photoshop vyzkoušet, stáhni ho zde:

slunecnice.cz/...

tonda*
hodnocení

ok tak diky moc vsem .)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]