Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HUB adaptér

Od: fidel® odpovědí: 2 změna:

Prosím o info mám notebook MSI a kúpil som doň na pripojenie viacej USB zariadení USB HUB zo 4USB koncovkami ale keď zapojím HP tlačiareň a myš tak funguje ale pri zapojení USB flashky alebo foťák tak na tieto nereaguje ale ked ich dám priamo do USB na notebooku ta idú perfektne chcem sa spýtať či je to bežné alebo som kúpil chybný USB HUB? vďaka fidel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že to notebook neutáhne. Zkuste HUB připojit do počítače a do něj napíchat USB zařízení. Já mám taky HUB a k tomu je adapter na napájení.

hodnocení

Ja neviem ale ked odpojím myš a tlačiaren ani tak to nepomôže proste mi nespustí pripojenú flašku ani foťák iba ked ich dám priamo do USB v notebooku a nie cez HUB ale tlačiareň a myš spusí?! mám tento druh:

inzercia.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]