Nejste přihlášen/a.
Přeji hezké Vánoce. Chtěl bych se zeptat. Pokud si do wordu (mám 2007) vložím obrázek klasického formátu, není většinou problém ho snadno zakomponovat do textu pomocí obtékání textu. Já mám ale text, který píši v obdelníku a po vložení obrázku jsou v obdelníku veškeré funkce ohledně nastavování obtékání textu mrtvé (šedé - nefunkční). Mimo obdelník to jde v pohodě. Nastavení obtékání mimo obdelník a až poté následné vložení také nefunguje. Mohu se prosím zeptat čím to je? Kde je chyba? Nebo jak to lze napravit? Děkuji
To change the text wrapping options for your text box, you must change the text wrapping options of the drawing canvas. Right-click on the border of the drawing canvas. Select Format Drawing Canvas.
To jste ale měl uvést hned!
V textovém poli není možné takto formátovat.
Musel byste si text s obrázkem zformátovat, vyrobit screenshot a ten jako obrázek vložit do textového pole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.