Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce i rádkyně.
Vypadá to že sem zase něco pohnojil, protože mi přestalo fungovat automatický vyplňování emailu při přihlašování na fejsbůk. když napíšu email ručně a kliknu na heslo tak to se automaticky doplní.
Jak si to můžu znovu nastavit? Používám Google Chrome.
Díky za rady.
Nebude to jen dočasné, protože si třeba použil program na vyčištění PC (Ccleaner ...atd.), nebo si třeba jen vyčistil historii prohlížeče?
Když já bych spíš potřeboval poradit jak to mám znovu nastavit. Mám napsat email do označenýho rámečku nebo nějak jinak?
Já to vyplněné nemám a funguje mi to. To by mělo být pouze pro formuláře na netu, třeba když něco kupuješ a potvrzuješ objednávku.
Maximálně můžeš zkusit kliknout na pole "výchozí nastavení", aby se to vše, pokud si něco nastavil, vrátilo zpět do základního nastavení.
Právě že když sem klikl na ikonu fejbůku tak mejl a heslo bylo vždycinky už vyplněný takže stačilo kliknout na přihlášení. Něco sem v kompu v poledne dělal a najednou už to tak nejde.
Ten první obrázek je na uložení dat pro vyplňování formulářů.
V tom druhém otevři záložku Osobní údaje, zatrhni Nabídnout uložení hesel. Přes řádek je tlačítko Manage saved passwords - klikni, jsou tam tvoje uložená hesla, můžeš si je zkontrolovat - nebo vymazat a začít znova.
No, já bych to udělal takhle - stáhnul a nainstaloval bych si nejnovější verzi programu CCleaner (ke stažení > piriform.com/...). Pokud při instalaci Vám bude nabízen nějaký toolbar či jiný program, tak odmítněte. Program spustte a u Google Chrome všechno zaškrtněte (cookies, historie,...) a klikněte na Spustit čištění. Vše by se mělo smazat (nebojte se o své oblíbené,atp.). No a pak stačí spustit prolhížeč a otevřít třeba ten Facebook, tam zadat přihlašovací údaje a kliknout na Zapamatovat si a je to. Vše by mělo být jako dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.