Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava mrtvého bodu ve videu

Od: petepicket odpovědí: 4 změna:

Potřeboval bych poradit program který by uměl zpravit mrtvý bod ve videu nebo jak to nazvat.

Když spustím to video tak asi 5sekund po spustění se to sekne, video normálně běží a vždy v tom stejným bodě se sekne a nejde dál, ale když ten bod přeskočím posuvníkem tak video normálně jede až do konce. Napadlo mě že bych ten mrtvý bod vyřezal ve video editoru ale ten není schopný video načíst kvůli té chybě tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte co stím.

Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O videu v jakém formátu tu mluvíme? V čem to nejde načíst?

petepicket
hodnocení

Jo zapoměl jsem to napsat je to .mkv a video editor Avidemux ten by měl .mkv zvladnot ale když to v tom dám otevřít tak to napíše Crash info

Našel jsem jeden postup na opravu MKV. Vyzkoušej to :

maarty.cz/...

petepicket
hodnocení

Díky odkaz vipadal nadějně ale nejdříve mi to připadalo trochu zmatené a pak jsem zjistil že je to na linuxu *smich* ale program se kterým tam pracuje je i na windows tak zkusím ještě googlit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]