Nejste přihlášen/a.
prosím vás jak mám nastavit do vyhl. řádku to, aby mi veškeré slováa co napíšu vhledal Google ané nějaký Bing
velmi děkuji za radu, nevím si rady
Podělte se o ta mnoha důvodů...já s tím žádný problém nemám. Jsem hloupý a naivní uživatel PC, který využívá možnosti mu nabízené.
Já bych veškeré toolbray nejraději zákazl. Akorát zatěžují prohlížeč, zabíají v něm místo a zpomalují i počítač (nejen prohlížeč). A Google Toolbar, to je jeden z nejžravějších toolbarů (hned po ASK a IOBit). I Seznam Lištička docela žere výkon.
Nedalo mi to a ještě jsem našel jeden způsob instalace google vyhledávače → microsoft.com/... Tam si ho vyberte a nainstalujte. Jinak si myslím že Bing je vynikající vyhledávač, rád ho používám k celosvětovému hledání (pro hledání v ČR rád používám Seznam).
nejde, když jsem kliknul, tak mi Google vůbec nenabídne, pouze nějaké SEZNAM zboží, firmy, mapy , ale Google né!
Mám to
V Internet Exploreru 8 si otevři adresu:
Do prvního řádku vlož:
Do druhého dej:
Ve třetím nechej:
UTF-8
Potvrď a vyzkoušej
To není možný. Tenhle odkaz nefunguje > microsoft.com/...?
Tak to zkuste růčo:
Otevřte si ieaddons.com/.... Do prvního řádku vložte tuto adresu: google.cz/... Do druhého dejte třeba Google a v třetím si myslím, že můžete nechat UTF-8. Snad to půjde, jinak už vážně nevím.
doplněno 04.02.11 19:31:A koukám Spider byl rychlejší. Asi heldá rychlejc :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.