Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna ikon ve složce Obrázky

Od: jsfvsk* odpovědí: 1 změna:

Měl jsem ve složce Obrázky soubory, které se otevíraly přes Power Point Viever. Odstraňoval jsem některé položky ve Stažených souborech a zřejmě jsem udělal chybu a odstranil něco důležitého. Dříve ikony PPV / Viever/, teď mám ikony internetu značené e a jsou všechny kompromované. Otevřít je mohu jen přes zip archivu a to už jde přes ten PPV. Potřebuji poradit, jak dostanu ikony PPV znovu do složky, abych je odtud mohl otevírat přímo. Díky moc a prosím o snadno pochopitelný návod. Zdravím

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No jeslti ty prezentace jsou v archivu ZIP, tak je stačí extrahovat do jakékoliv složky a spustit v PowerPoint Vieweru.

Jinak souborům PPS a PPT (i PPTx, PPSx) lze nastavit asociaci tak, že kliknete na Nástroje>Možnosti složky, tam kliknete na Přípony a vyberete PPS tam zvolíte Otevřít v programu PPT View a je to. To samé u PPS.

Jinak nevím, co myslíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]