Nejste přihlášen/a.
No spise bych potreboval poradit pouze z druhe a treti moznosti, protoze ten LG neba DVI vztup... Ale jeste jsem se chtel zeptat... Jak moc zalezi na kontrastu? Jeden ma 5000000:1 a druhy ma 12000000:1. Skoro vubec se v tom nevyznam...
Dají se vzít oba. Záležna tobě jakou budeš chtít výbavu. Ta čísla udvají hodnotu dynamického kontrastu. Pro laika super číslo a pro znalého celkem zbytečný údaj. Více se o kontrastu dočteš zde:
Ještě jedna poznámka. Malé pozorovací úhly na větších obrazovkách způsobují barevný posun okrajů obrazovek. Je to vidtelné zvláště u jednobarevného pozadí.
Oukej dik a o ta znacka BenQ jak je na tom? No a ten pozorovaci uhel jaky je tady... Jako jak je na tom?
Mám tu 20" a z kratší pozorovací vzdálenosti je znatené. Hodnota 160° už není moc dobrá. Lépe je 170°a více. Pro kancelářskou práci, internet a hraní her je to dostatečné, pro práci s grafikou nevyhovující. Jinak s monitory BenQ vedle nešlápneš.
Jojo, to jste mě potěšil. V budoucnu nemam v planu mit vlastni produkcni studio filmu ) Takze rikate je to jedno... No to asi vezmu s delsi zarucni dobou. Dekuji
To máš podobně jako s televizí. Tu asi málokdo vypíná zcela. Nechává se v pohotovostním režimu aby se dala zapnout ovladačem. S monitorem je to podobné. Chceš-li ušetřit něco málo watů za rok, tak vypínej
heh já jí vypínám úplně, protože jsem viděl v TN že někomu takhle bouchla, takže už žádný "Stand py" režim...
To si nevybereš, vypínání a zapínání způsobuje tepelné šoky - to taky moc ničemu nesvědčí. Kvalitní zdroj při závadě moc škody nenadělá a je jedno jestli bouchne v nepřítomnosti nebo přímo před očima . Spíš je lepší když se to stane v nepřítomnosti, rána od vybouchnutých kondenzátorů rozhodně příjemná není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.