Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz a prosím o jeho zodpovězení.
Nainstaloval jsem si Python.Nyní chci podle tohoto návodu : py.cz/... změnit asociaci pythonských souborů.
Píše se tam :
,,Je třeba změnit asociaci pythonovských souborů, tedy souborů s příponou py. Třeba Tento počítač - Nástroje - Možnosti složky - Typy souborů - PY - Upřesnit - Open - Upravit a dodat (vložit) parametr -i:
tady_se_nachází_vaše_cestapython.exe -i "%1"%*
Pro jistotu ještě jednou: nic nemažete, jen přidáváte přibližně doprostřed -i, po obou stranách s mezerami."
Otevřel jsem si : Tento počítač - Nástroje - Možnosti složky - Typy souborů - PY - Upřesnit - Open - Upravit a dodat a teď tam je toto : " C:Documents and SettingsMůj loginpythonw.exe""C:Documents and SettingsMůj loginLibidlelibidle.pyw"-e "%1"
U mě to vypadá trochu jinak než v tom návodu.Teď jsem z toho trochu zmatený.Nerad bych něco zkazil.Nějak si nejsem jistý,kam to -i: mám vložit? Mohl by mi,prosím,někdo zkopírovat tu cestu a vložit tam ten parametr?
Předem děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.