Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CZ do Win 7

Od: habin® odpovědí: 6 změna:

Nevíte náhodou odkaz na CZ do WIN 7 Ultimate 64? Nevěděl jsem co je to za verzi a při instalu mi to nabídlo jen angličtinu.Včera jsem tu řešil takovou drobnost.Chtěl jsem nechat na oddílu C XP a dát na oddíl D 1.Podařilo se.Sice mi kdos radil že bych se měl podívat na boot v BIOSu ale tam to mám dobře.Nakonec jsem přepl boot v msconfig (dal jsem to do diagnostickýho nastavení) a po restartu se instal rozjela.Vše mám jak chci,jen ne tu CZ.Ale ta asi není aby vše počeštila

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Language pack je ke stažení zde:

keznews.com/...

Proč jsis nekoupil rovnou českou verzi?

hodnocení

Vždyť je tam x jazyků ale CZ ne

Ty to vůbec nečteš, je v seznamu pod článkem pod položkou (sedmá položka) CZECH.

download.windowsupdate.co/...

hodnocení

Je to vyřešený.Udělal jsem update z Control Panel zmněnil pak nastavení a vše je česky

hodnocení

Sorry,máš pravdu.Je to dlouhá stránka a já nezajel až dolů ale díval jsem se nahoře,nic,neřešme to,je to OK

hodnocení

CZ jde vlastně stáhnout z Control Panel - už ji táhnu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]