Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zneužiti emailu

Od: breta21* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, potreboval bych se zeptat,zda existuje nejaky organ,nebo nekdo kdo se zabyva zneužitim emailu? Již nekolikrat jsem byl upozornen že muj email se vyskytuje pod nejruznejšimy podvodnymy inzeraty, nekter se mi podari najit a zrušit,ale ne vše .Zrušeni emailu neni možne,jelikož se jedna o email ktery existuje již radu let a je využíván i k pracovním zaležitostem. Dale bych se chtel zepta, zda hrozi nejaky postih tomuto vtipalkovi.

dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Nějaká blbost. A někdo Vám na ten mail píše s odkazem na údajný inzerát. Asi ne. A jak rušíte cizí inzeráty. Asi rušíte svoje vlastní. To totiž jde a pak v nich je pochopitelně Vaše mailová adresa.

breta21*
schizofrenik nejsem :)... inzeráty rusim prez správce serveru které mu napisu ze nic nenabízím... známý si toho všiml pod jedním inzerátem, a pak prez google jsem nasel dalsi...
jirbar*

Spíš asi ano "nekter se mi podari najit a zrušit" není psáno, že je ruší správce servru, ani že jsem ho požádal. Takže příště trochu logiky do dotazu.

breta21*
souhlasím,ale nemyslím si ze je to v tuto chvíli podstatné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]