Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit systém bez bodu obnovy?

Od: fessy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Nemám dostupný žádný bod obnovení systému, ale potřebuji obnovit systém. Nevíte prosimvás jak na to?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

0x

Chceš systém obnovit, nrbo opravit?

fessy*
hodnocení

No chci opravit, něco jsem asi špatně odinstaloval a když cokoliv otevřu, tak buď je tam normální rámeček kolem dokola a ten je překrytý druhým, anebo je původní rámeček a kolem toho je ještě jeden, vypadá to prostě hrozně. Stalo se to po restartu PC.

hodnocení

0x

Pokud chceš obnovit systém a není žádný bod obnovy tak tam asi bude nějaká neplecha. Strčil bych do PC instalační CD a po rozeběhnutí ti nabídne opravu...

fessy*
hodnocení

Jaké instalační CD? Windowsu? Škoda, že žádné nemám

buss
hodnocení

0x

No a jaký OS to je?

fessy*
hodnocení

Windows XP Ultimate 2008, vím, že jsem nikde odkaz na takový windows nenašel, ale prostě mám to tam napsané, klidně vám to můžu i screennout. Vypadá to jako Win Vista, ale má to HW nároky jako XP

prskac1*

Nemáš ani klasické XP? Napis na mmikronn@seznam.cz a něco vyvedem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]