Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložit text do předem daného tiskopisu

Od: mondes* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit nějaký program. Mám nevyplněný tiskopis, který když vložim do scaneru tak se mi uloží do počítače jako obrázek. A já bych ten tiskopis chtěla vyplnit, vytisknout a pak znovu opakovaně používat pro další nový text. Jak to udělat, je nějaký program?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

2x

já to dělám tak že obrázek zkopíruju, vložím do wordu a na příslušná místa vkládám textová pole a do nich požadovaný text, je to sice pakárna, ale není k tomu potřeba žádný extra program.

mondes*
hodnocení

Super díky.

hodnocení

0x

Troufám si tvrdit, že drtivá většina tiskopisů se dá sehnat v editovatelné podobě..., pak není potřeba nic scanovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]