Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny,
Muj dotaz je mozna hloupy ale jsem laik ovsem rychle se ucim Mam par dotazu a to ze vzhledem k pobytu v Asijskem state kde max. rychlost inetu je 256 Kbps ano ano ctete spravne stat je to Nepal, ovsem chystam se tam na delis dobu do 1 mista a moznost investice 7000 Euro za set satelitni anetny a modemu plus dalsich 7000 Euro mesicne za pripojeni 2Mbps/1Mbps nepripada u mne v uvahu tak jsem zjistil ze v sousedni Indii je moznost pronajmu linky a to s rychlosti az 32 Mbps kterou nasledne mam v planu provest vzduchem na misto ktere potrebuju to by snad nemnel byt probelm ne? Dalsi dotaz zda napr. mohu pronajmout vice linek samozremne tim musim pridat dalsi vysilac a tim vlastne zdvojnasobit rychlost pripoeni na vystupu nebo to je nesmysl? Diky vsem za odpovedi rady a myslenky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.