Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon mp150 slabě tiskne

Od: leclerk* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám problém s tiskárnou Canon mp150. Slabě tiskne, před tím jsem asi 3 týdny nic netiskl, spustil jsem hloubkové čištění trisek trochu se to zlepšilo , tak jsem to opakoval, ale pak už nic! Zkoušel jsem i protřepat cartridg a taky nic. Nevíte čím by to mohlo být?

Děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

A co nastavení kvality tisku?

hodnocení

0x

Já si myslím, že sis odpověděl už sám...

Buď vyschnutá cartridge a nebo ti to zaschlo "po cestě" Můžeš tedy zkusit jinou cartridge a nebo juknout přímo do tiskárny a pročistit ručně

hodnocení

0x

Canon mp150 má cartridge s filcem nacucaným inkoustem, tam opravdu žádné protřepání není nic platné. Pokud po hloubkovém čištění netiskne vůbec tak už je prázdná.

leclerk*
hodnocení

píše mi to že je tam ještě přes půlku když dám tiskonut

To jsou jen odhady, většinou podle vytisknutých stránek...

leclerk*
hodnocení

podle stránek jsem toho moc nevytiskl

čištěním trysek se spotřebuje hodně inkoustu, zvláště hloubkovým a pak ty odhady jsou k ničemu. Prostě ta náplň je prázdná, buď ji podomácku doplnit nebo vyhodit a koupit novou.

doplněno 04.02.11 11:49:

ani nemá cenu jí doplňovat, ty trysky budou už dávno "uvařené"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]