Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem si pořídil nový router ASUS RX3041 V2 s tím, že si rozvedu internet do dvou počítačů. Do WAN portu jsem zapojil kabel s internetem, do portu LAN 1 jsem zapojil první PC. A hned nastal první problém, když jsem chtěl router nastavit tím, že jsem zadal IP adresu routeru do webového prohlížeče, nic se nestalo, žádné dialogové okno se neotevřelo. Zkoušel jsem ho i restartovat, Ipconfig/release/renew a nic . Nevíte někdo, jak mi pomoct? Budu rád za každou odpověď.
IP je statická, takže napevno.
doplněno 01.02.11 17:27:A IP config /all ... nic se nestane, pořád stejné.
ipconfig /all se stane a to výpis nastavení sítě.
Pokud je statická tak to je to o čem mluvim- změn na automatiku a to co bylo nastaveno původně tak zadej do wan nastavení routeru (protože se pak na něj dostaneš)
Zítra to vyzkouším, protože můj poskytovatel je takový, že když se ti změní IP či něco, co je ve smlouvě, jsou schopni ti dát pokutu 300,- a odpojí tě do té doby, dokud ji nezaplatíš. Trošku vydřiduši, ale já už s tímhle netem nic neudělám. Takže říkáš, že mám zapojit router a získat DHCP a IP automaticky?
Díky moc Po automatice jsem se na něj mohl dostat a nastavit ho. Jenom se chci zeptat, po nastavení a zapojení netu do WAN a připojení jednoho PC k LAN1 mi to nešlo. Tak jsem dal net a obě PC do LAN, s tím, že obě mají stejnou MAC a IP adresu natvrdo. To mi pak net šel. Bude to vadit nějak poskytovateli z jeho strany?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.