Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, co může způsobovat zahřívání a hučení notebooku. Mám ho na nohou a po chvíli je zespodu ihned horký a hrozně hučí. Koukala jsem dovnitř a větrák jsem očistila od prachu, ale vůbec to nepomohlo. Nevíte, čím by to mohlo být?
Mám Fujitsu Siemens, starý 2 roky.
Děkuji, Markéta
Notebook má vespod i po stranách otvory, které zajišťují proudění vzduchu dobnitř notebooku a tedy jeho chlazení. Pokud je ucpeš, bude chlazení nedostatečné a NB se bude zahřívat a zvyšovat otáčky větráčků aby se uchladil.
On se ale zahřívá a hučí i na stole a je to po chvíli k nevydržení. Koupím tedy tu chladící podložku a uvidíme, každopádně všem děkuji za odpověď.
Pokud se zahřívá i na stole, tak nedostatečně funguje chlazení anebo ti běží v NB program, který ti nadmíru vytěžuje procesor. To zjistíš, když se podíváš do Správce úloh na záložku Výkon:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.