Nejste přihlášen/a.
zdravím může někdo poradit jaký je nejlepší hudební přehrávač z vizualizací ne wind.med.player děkuji.
Kamarát, audiofil, si pochvaľuje program JetAudio a aj ja musím uznať, že hudbu v ňom znie najlepšie zo všetkých prehrávačov, čo som počul, ale to sa prejaví až pri kvalitnejších mp3 (tak 320kbps) a keď máte viac než len 2 reproduktory.
Klasika, ktorú používa väčšina užívateľov je WinAmp. Má pomerně ľahko pochopiteľné užívateľské prostredie, je dosť rozšírený, mne osobne sa v ňom lepšie orientuje, než v spomínanom JetAudio. Zvuk má o niečo horší, ale to si všimne skôr ten audiofil. Jednu vec, ktorá je v ňom super je autotag (automatické dohledání údajov o pesničke -interpret, názov skladby, album a pod. - na internete)
Podľ mňa nemá nad ostatnými prehrávačmi zmysel uvažovať, vyskúšal som isch asi tak ďalších 10 a žiadny z nich nebol lepší od tých vyššie uvedených.
AIMP2 mohu rovněž doporučit. Jednoduchý, v češtině, s možností upravovat tagy a skvělou audio knihovnou. Já sám používám Foobar 2000. Uživatelsky je sice méně přívětivý a je v angličtině, ale zvukově je podle mne nejlepší. Ovšem ani jeden z těchto přehrávačů neoslňuje vizualizací. Takže potom jedině ten WinAmp. Ten je na takové parádičky přímo stvořený, spousta skinů a různých vizualizací, ale na mé gosto zbytečně zatěžuje počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.