Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký TV tuner

Od: tvtunerak odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěl bych tv tuner na cesty do NTB (usb port ), ( protože často jezdím hodila by se dobrá anténa, ale zároveň vyměnitelná protože doma bych to připojil na televzní )

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

úplný souhlas a ladinpraha, tunerům od AverMedia se těžko něco vyrovná, jsou nevídaně citlivé a chytají na malou anténku velice dobře, to se o ostatních tunerech opravdu říct nedá, musíte mít PCMCIA nebo EXPRESSCARD slot, v USB provedení jsem je neviděl.

tvtunerak
hodnocení

De o to že ro chci z NTB davat i do pevneho pc (rozebirat pc kvuly tomu nebudu) chtel bych něco jako je toto: tv-tunery.heureka.cz/...

ale chci vědět vaše skušenosti kvuly dobremu signalu

Ano, běžte do Aver např. czechcomputer.cz/..., evolve v diskusích uživatelů - špatná citlivost

ladinpraha*
hodnocení

0x

Proč USB? Já mám tenhle a maximální spokojenost.

srovnanicen.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]