Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit heslo WiFi?

Od: patas24* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám nový router Linksys WRT120n a když jsem začal nastavovat router přes webový prohlížeč tak jsem změnil název sítě WiFi omylem jsem to uložil a teď jse mě s tím uložilo i ňáké jejich puvodní heslo k WiFi a já nevím jaké.Předem moc děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Není to "ňáké jejich puvodní heslo" - ale heslo, které router vygeneroval v momentě, kdy jsi zvolil způsob zabezpečení - otevři znovu management routeru a koukni se do WLAN, Security - někde tam bude např. PassPhrase nebo něco podobného (v Settings).

Varianta "B" - vyresetuj router do ´továrního´ nastavení a nastav si wifi kompletně znovu.

mipro*
hodnocení

0x

Originál heslo k tomuto routeru je admin, stejné jako do webového prohlížeče a wifi. Přes webový prohlížeč se do něj znovu dostaňte a v možnostech zabezpečení wifi zadejte heslo nové.. Těžké to není.. Nebo při nejhorším použít tlačítko reset, ale vymaže se vaše nastavení..

martin00000*

Nazdar kamarádka ma podobný problém několik let ma routr na wifi přes notebook se připojuje na wifi ale po několika letech notbuk přestava řádně běžet a chce se připojit přes tablet ale jak si si nepamatuje heslo co teď bude stačit udělat reset modemu modem je TP link ale nevim jaký model ale je starý tak 4-5 let v notbuku je systém vista když najedeme na vlastnosti připojení jsou tam je tečky a nejde heslo zobrazit na stranku modemu se nemůžu připojit přes kabel abych se podíval na heslo

mowla*

Bez připojení na router heslo nezjistí (pokud ho nemá někde napsáno) a bez připojení kabalem nedoporučuju nastavení routeru měnit ani resetovat (reset nastaví router do tzv. továrního nastavení a veškeré konfigurace vymaže - tedy i stávající ´připojení´).

Ať kamarádka najde manuál - a nebo zapátrej na netu (podle typu).

juldab*

Samozřejmě že zjistí. První obecný postup je pomocí programu nirsoft.net/... který výpíše všechna uložená hesla.

Druhá možnost je pro W7 ale pro Visty to bude podobné V záložce vlastnosti bezdrátové sítě je heslo po zaškrtnutí zobrazit znaky viditelné.

Jak zjistit heslo WiFi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]