Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrávat na pc programy českých tv

Od: martinr* odpovědí: 4 změna:

Poradíte prosím někdo jakým způsobem a případně jakým programem se dají bez problémů nahrávat všechna videa,především mi jde o živá vysílání českých tv,děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Stačí TV karta do počítače, SW bývá dodáván ke kartě...

hodnocení

0x
televizní karta je samozřejmě to správný řešení ale jako alternativa existuje možnost příjmu televize online a nahráváni přes přehrávač VLC. Problém je že linky na sledování televize online mívají krátký život a musí se shánět nové.
fórum které se zabývá touhle problematikou je součástí třeba stránek zapni.tv.cz
doplněno 24.12.12 18:30: Stránky opět změnily hosting takže teď je správně zapni.tv . Vlevo dole je odkaz na fórum kde se najdou jak linky pro Vlc tak i popis nastavení pro nahrávání. Máš lí rychlý internet můžeš si to pustit třeba třikrát a nahrávat tři programy najednou.

Akorát že můžete nahrávat jenom to, na co se díváte. Jestli máte někdo jinej postup budu za něj rád.

doplněno 24.12.12 07:40:

Když máte TV kartu.

doplněno 24.12.12 14:22:

Hope: Že by to bylo až tak jednoduchýýýý?.?.? *smich* Co když ale mám jenom TV kartu v kompu a telku nemám?.?.? *nevi*

doplněno 24.12.12 14:35:

Je mi to jasnýýýý.*smich* Do měsíce by ale telka měla bejt doma. Čekám jenom na povánoční slevy.*smich*

hop®

Lujsi, pokud dáš na anténu rozbočovač a jeden výstup strčíš do televize (nebo STB) a druhý do karty v PC, tak máš vlastně dvě nezávislé televize...

doplněno 24.12.12 14:31:

Luisi, no tak to máš asi smůlu... *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]