Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovaný výpadek stránky Seznam.cz

Od: horec* odpovědí: 5 změna:

Včera večer i dnes celý den mi buď nenaskočí domovská stránka Seznam.cz ( objeví se : Internet Explorer nemůže zobrazit webovou stránku ) a následuje výčet důvodů, proč. Nebo se Seznam zobrazí, ale když chci otevřít mailovou schránku, opět to celé vypadne. Mám to reklamovat u dodavatele připojení ( firma ddspro.net ), nebo to jde nějak odstranit ( naladit )? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jiné stránky se vám zobrazují?

Nezkoušel jste nastavit jinou stránku jako domovskou?

Já dnes byl na Seznamu minimálně 200 krát a v pohodě.

horec*
hodnocení

Jiné stránky se zobrazují a na Seznam se z nich dostanu.Když jsem si chtěl na mailové schránce přečíst Vaši odpověď, napsal mailovou adresu a heslo, opět to vypadlo a do schránky jsem se dostal až na druhý pokus. Měl jsem dříve jako domovskou stránku Centrum, ale tam byly tytéž potíže, proto jsem jako domovskou zvolil Seznam, a teď se to opakuje.

A co vymazat offline cache prohlížeče?

Pro explorer to je nahoře, nástroje, možnosti internetu, historie procházení, odstranit

marenka*

Mě to Seznam.cz dneska udělal taky párkrát.

bena*
hodnocení

0x

Jakou verzi Internet Exploreru počužíváte a jaký operační systém máte?

Jak již tu někdo napsal - smazat cache prohlížeče. V Internet Exploreru 8 můžete rovnou stisknout Ctrl + Shift + Del (viz. obrázek).

Nebylo by na škodu spustit online program Windows Live Onecare. Ten v počítači trošku uklidí.

Jak zacházet s online progarmem Windows Live OneCare?
Online program Windows Live OneCare spustíte tak, že otevřete internetový prohlížeč Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadáte do adresního řádku (kam píšete, kterou stránku chcete navštívit) tuto adresu pokud máte Windows XP › onecare.live.com/.... Pokud ovšem máte Windows Vista nebo Windows 7 můžete spustit zvláští verzi online programu Windows Live OneCare určenou pro tyto systémy › onecare.live.com/...
Udělejte rychlou kontrolu. Během této kontroly můžete dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy, dočasně zakázat antivirový a antispywarový program a klidně pro jistotu i vytvořit nový bod obnovení v Obnovení systému.
Windows Live OneCare zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (tj. viry, červi, trojští koňové, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se vůbec bát o své, fotografie, hudbu, filmy a další dokumenty), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače, čímž dojde k jeho zrychlení.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit v Internet Exploreru verze 6 a vyšších. Lze ho spustit i v internetovém prohlížeči Mozilla Firefox, ovšem do ni se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby Windows Live OneCare mohl být spuštěn. Ovšem někteří oživatelé si stěžovali, že pokud Windows Live Onecare spustili v Mozilla Firefoxu, tak pak se zasekl počítač, spadnula Mozilla Firefox a další neočekávané chyby. Tak raději Windows Live OnaCare spouštět v Internet Exploreru verze 8 nebo vyšších.

doplněno 31.01.11 14:57:

Safra, zapoměl jsem na obrázek :D

Opakovaný výpadek stránky Seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]