Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vysunout DVD mechanika

Od: lenny* odpovědí: 5 změna:

Když jsem chtěla vysunout CD z počítače, tak to prostě nic neudělalo. Když jsem šla do složky Tento počítač, tak tam nebyla složka, kam jsem mohla kliknout, abych zobrazila obsah CD. Víte co myslím? Jako kdyby tam ta mechanika vůbec nebyla. Prosím co nedjříve o radu! Předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud nejde vysunout mechanika tím tlačítkem na panelu může být vadné tlačítko, celá mechanika nebo je problém s napájením mechaniky.

sondaw*

Někdy se tam disk jenom z nějakého neznámého důvodu zasekne, nad tlačítkem pro vysunutí je malinký otvor, zkus tam vsunout tenký drátek, mechanika by se měla otevřít (stalo se mi to asi 2x a vždycky to pomohlo)

rv*

ne tenká drátek, ale narovnanou kancelářskou sponku. A může být potřeba zatlačit pořádně, mechanika se takto otevře i při vypnutém počítači.

Souhlasím, ale tazatel píše, že se mu mechanika v systému nehlásí. Což by se zaseklým CD neudělala, byla by tam pořád.

ladinpraha*

Ale nepíše, čím ji otevírá. Pokud nejde otevřít tlačítkem, tak asi nemá napájení a proto se taky nehlásí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]