Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybné zobrazení internet.stránky

Od: zajda888® odpovědí: 11 změna:

Zdravím,mám na notebooku nainstalovány dva systémy. Pokud se připojím s Win7 na stránku Českých drah (www.cd.cz),je stránka zobrazena korektně.Pokud se ovšem připojím s WinXP,vidím pod posledním řádkem,který by měl být normálně zobrazen,ještě toto:

A to je jen malý vzorek,je toho tak na 15 cm výšky. Co to je? Děkuji za radu.

doplněno 30.01.11 17:55:

Dělá to Firefox

Chybné zobrazení internet.stránky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste přeinstalovat Firefox ve Windows XP. Dělá to v Xpéčkách i Internet Explorer 8 nebo jiný prohlížeč (například Opera 11)?

hodnocení

V sedmičkách mám jen Explorer a ten je v pořádku.

Na XP mám Firefox i Explorer,dělá to FF. Explorer rovněž OK. Operu nepoužívám.

doplněno 30.01.11 18:01:

Jsem se špatně vyjádřil. Explorer 8 funguje korektně na obou systémech.

Blbne Firefox ve Win XP.

tommy1000000*

Dobrý den,

jakou verzi Firefoxu používáte? Máte v ní nainstalovány nějaké doplňky?

hodnocení

Myslím že 3.6.8cz bez doplňků

doplněno 30.01.11 18:20:

Kecám. 3.6.13

tommy1000000*

Doporučuji vyzkoušet spustit si Firefox v nouzovém režimu, a odzkoušet danou stránku. Jestliže se chyba projeví, tak bych vyzkoušel firefox odinstalovat a nainstalovat nižší verzi. Sám používám stejnou verzi jako Vy, zkoušel jsem si stránku načíst avšak chyba, kterou popisujete se mi neprojevila...

doplněno 30.01.11 18:24:

ještě mne napadá, nemáte blokovány javascripty?

hodnocení

Asi Vás poprosím,abyste mě navedl,jak spustit FF v nouzovém režimu a jak zjistím ty javascripty.Já nemám šajn.

doplněno 30.01.11 18:38:

Javascript povolen,už jsem to našel.Teď zkusím přeinstal.

tommy1000000*

Jak spustit nouzový režim se dozvéte na support.mozilla.com/... a zkontrolovat nastavení můžete tak že půjdete do Nástroje->Možnosti->Obsah ,zde by mělo být standartně zatřeno Blokovat vyskakovací okna, Načíst automaticky obrázky a Povolit JavaScript . Případně se můžeme domluvit na nějaké vzdálené správě a pokusil bych se Vám na dálku chybu odstranit..

hodnocení

Přeinstaloval jsem FF na verzi 3.6.8cz a chyba se objevuje stále.

V těch nástrojích mám zaškrtnuto vše,jak popisujete.

Zkusím ten nouzový režim.

bena*

Poslední možností je používat Internet Explorer 8, když Firefox dělá neplechu.

tommy1000000*

Pokud chcete mohl bych se připojit na váš počítač a podívat se na to..

hodnocení

Jo,tohle mě taky napadlo.Zajímavé,že tenhle problém se vyskytuje pouze na stránce Českých drah.Jinde s Firefoxem nemám problém.Zkoušel jsem ten nouzový režim,měl jsem najít v Program files složku Firefox a někde v ní Nouzový režim.Já to ale nenašel.Nevadí,zatím budu používat Explorer.Díky za vaše rady a čas,píšu bodíky a přeju pěkný večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]