Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor jako televize

Od: frogi* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, lze použít monitor od počítače a zapojit ho jako televizi? Tomu moc nerozumím. Mám monitor Benq (níže), a vzadu mám už jen jeden volný vstup DVI-D. Chtěla bych si pořídit notebook, ale je mi monitoru líto, ráda bych ho takhle využila.

Děkuji za odpovědi. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Monitor je pouze zobrazovací zařízení, které musí dostávat dala (obraz) z nějakého jiného zařízení - PC, NB, TV tuner. Ke sledování TV by byl potřeba TV tuner, ale takový, který ke své činnosti nepotřebuje PC. Např. tenhle cybex.cz/...

doplněno 30.01.11 18:38:

Lepší možností je využít jej jako rozšířenou plochu pro NB a sledovat na něm TV přes TV tuner v notebooku.

Bohužel tazatelka má smůlu, protože její monitor má vstup pouze DVI-D, což uvedený TV tuner nepodporuje a notebook zřejmě taky ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]