Nejste přihlášen/a.
Nemohu sehnat Heslo na Henryho propra! A tak bych se chtel zeptat jestli nevite nekdo kde bych ho mohl najit popripade pokud ho mate tak mi ho poslete!![]()
21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
25gowron*
Muzes tam najit linky, na ruzny software, filmy, hudbu ale taky diskutovat o SW a HW popripadne jinych vecech. Omlouvam se za reklamu.
styx*
Slyšel jsem že je nějaký program,který dokáže heslo rozšifrovat,ale operace je dosti zdlouhavá podle délky hesla. Kouknu jestli něco najdu...
honzek11*
no jo mel si pravdu ja sem ale ... mel si pravdu měl sem zaplej Caps Lock fak sozy za zdrzovani diky za radu ![]()
styx*
Promiň že sem začal radit a bylo to už vyřešený, ale začal jsem psát dřív,než jsi dal poslední příspěvek. Ted sem tu za blba ![*plac* *plac*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]