Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Dá se od někud stáhnout složka outlooku s meily a vložit lí zpět po instalaci nového outlooku?
No zprávy z Outlook Expressu se ukládají zde > C:Documents and SettingsUŽIVATELLocal SettingsData aplikacíIdentities{XXXX}MicrosoftOutlook Express
Tam je problém, že Windows 7 nemají Outlook Express.
Pokud používáte POP3 a máte v nastavení účtu zaškrtnuto Zanechat na serveru kopii zprávy, tak tam nebude problém. Pokud toto zaškrtané nemáte, tak můžete na vlastní nebezpečí zkusit toto:
Nainstalujte si Windows Live Essentials 2009, konkrétně tedy z balíku aplikaci Windows Live Mail. Pak zkuste ve Windows Live Mailu importovat poštu z Outlook Express. Pak upgradovat z Windows XP na Windows 7. Programy a nastavení by mělo být zachováno.
Jinak nevím, možná se najde někdo lepší jak já a třeba Vám řekne více. Hodně štěstí.
já sedmičky používám ten outlook expres mám z ofice 2007 ale potřebuju udělat novou instalaci z důvodu výměny hdd a nechci pžijít o meily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.