Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
občas se mi stane, že zatuhne PC, ale stává se to jen cca jednou za 2 týdny, takže je dost těžké zjistit, čím to je... Chtěl jsem vyzkoušet, zda to není teplotou na CPU, používám program HW monitor, jsem s ním spokojen, ale nemůžu na teplotu koukat pořád... Potřeboval bych program, který se při dosažení určité teploty nějakým způsobem ohlásí, např. nějaký alarm. Neznáte někdo takový program?
Díky
Můžete vyzkoušet program Speedfan. S ním mám dobré zkušenosti, když spravuji chlazení - ukazuje i teploty.
Doporučil bych rozdělat bednu a chladič s větrákem důkladně očistit (můžete použít i klasický vysavač, ale OPATRNĚ!). A před otevřením bedny vyhoďte počítač z elektrické zásuvky, aby do něj nešel proud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.