Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou motivy do windows xp bezpečné?

Od: fesak* odpovědí: 5 změna:

Dobrý Den,
Prosím vás jsou motivy do windows xp bezpečné?nezpomaluje to počítač nebo nechytá to viry?prosím poraďte.Totiž kamarád není spokojen z motivem Windows Xp.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Existuje jeden oficiální motiv který je přímo od Microsoftu. Jmenuje se RoyaleNoir:

download.chip.eu/...

fesak*
hodnocení

ok díky,já mu to pošlu.a jenom chci ti ještě poděkovat za to chlazení myslím že to fakt pomohlo*palec*

Spoustu dalších témat najdeš třeba zde:

customize.org/...

Jelikož se jedná o zásah do systémových souborů, může po instalaci dojít k nestabilitě systému.

bena*
hodnocení

0x

Pokud to nejsou motivy někde z horoucích pekel tak jsou bezpečné. Ale čím "hezčí" motiv, tím náročnější a při větším zatížení počítače může zpomalovat. Já mám nejraději Standardní vzhled (známý z Windows 2000 a Windows Millennium). Mám ho i ve Vistách.

fesak*
hodnocení

To vyřídím.Myslím že si vybere nějaké jednoduché ale pěkné.Děkuji za ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]