Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv tuner-bez signálu co stím?

Od: cip* odpovědí: 9 změna:

Nedávno jsem tv tuner připojil k domovní anténě, protože s tou malou anténkou sem nechytl žadný signál ale na domovní sem taky nic nechytl jak je to možný mám program BlazeDTV 6.5 a tento tuner aukro.cz/... at dělám co dělám nenajde to ani jeden kanál.Poradí někdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Asi proto, že byl koupen v Aukru

V Německu jsem viděl nejlevnější kolem 15-20 eur a tenhle stojí 38,- Kč.

Včetně anténky a dálkáče.Včetně rabatu pro prodávajícího.

Jaké jsou uvnitř asi komponenty?

Pokud to vůbec funguje,tak možná jedině pod vysílačem.

cip*
hodnocení

Máte pravdu asi ten tuner vezmu zabalim a pošlu prodejci at si s tim vytře pr*** mimochodem z téhle aukce to není z té z které to mám už skončila.

martins*
hodnocení

0x

Jak jsem koukal, tak prodejce si nízkou cenu trošku nahrazuje poštovným, ale i tak je to podezřele levné.

Zkus napsat ostatním kupujícím, kteří si tuner koupili - jak jim chodí, zda je chyba u tebe nebo v zařízení.

jirbar*
hodnocení

0x

Kdyby nebylo tolik lidí chamtivých a přiblblých, tak by nebyly žádná Aukra, předváděčky a telešopingy, kde kuchyským nožem řežou hřebíky a brokovnicí střílí do karoserie a ani škrábnutí, protože ji před tím natřeli specielním voskem.

alboresss

Nemusí to být tím aukrem... V jaké lokalitě se nacházíte? Zkuste na netu se podívat na signál pokratí DTV... Zdaleka není po celé ČR

cip*
hodnocení

Signálem to není máme set-top box a signál je jen u tuneru ne.

crazy*

Tento tuner jsem koupil víceméně jen ze zvědavosti,protože cena odpovídá jen té anténce.Bohužel citlivost tuneru je tak mizerná,tak se mi podařilo naskenovat asi 4 programy ale po zesílení .Při normální síle signálu při které jsou schopny set top boxy pracovat,tak tenhle ani omylem.Vracet to ani nemá smysl.Zaplati další poštovné a pak se dohadovat s prodejcem.Co byste chtěli za tuhle cenu? Snad ještě aby to fungovalo..:)

Pokud chceš citlivý tuner, tak od fy Aver např. czechcomputer.cz/..., bohužel ta cena...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]