Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem tv tuner připojil k domovní anténě, protože s tou malou anténkou sem nechytl žadný signál ale na domovní sem taky nic nechytl jak je to možný mám program BlazeDTV 6.5 a tento tuner aukro.cz/... at dělám co dělám nenajde to ani jeden kanál.Poradí někdo?
Kdyby nebylo tolik lidí chamtivých a přiblblých, tak by nebyly žádná Aukra, předváděčky a telešopingy, kde kuchyským nožem řežou hřebíky a brokovnicí střílí do karoserie a ani škrábnutí, protože ji před tím natřeli specielním voskem.
Tento tuner jsem koupil víceméně jen ze zvědavosti,protože cena odpovídá jen té anténce.Bohužel citlivost tuneru je tak mizerná,tak se mi podařilo naskenovat asi 4 programy ale po zesílení .Při normální síle signálu při které jsou schopny set top boxy pracovat,tak tenhle ani omylem.Vracet to ani nemá smysl.Zaplati další poštovné a pak se dohadovat s prodejcem.Co byste chtěli za tuhle cenu? Snad ještě aby to fungovalo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.