Nejste přihlášen/a.
dobry den mam internet od upc dali nam krabicku na internet ale je to jen pro jeden pc tak jsem dostal znameho router zyxel.cz/... a nevim jak ho mam zapojit kabelem potom se budu pokouset zapnout wifi.dekuji
doplněno 30.01.11 11:36:bydlim v panelaku potrebuji pouze na 1pc 1notebook jaky bych si mel teda koupit ten router klidne mi napiste i pouzize na aukro ale nevim jaky .
To ti nepujde. Snažíš se ADSL router nacpat do normální datovky, adsl je telefon! Šlo by to použít leda jako apčko.
Potřebuješ normální wifi router, a pak to půjde- modem kabelovky, wan port routeru, pc v lan portu routeru
Já mám nepoužitý wifi router na ADSL, přesně to co potřebuješ. Mám ten nejdražší za 1700 Kč na alze. Pokud chceš, tak se domluvíme.
alza.cz/... to je on, zlevnil asi o 400 Kč za půl roku. Jeho cena je více než 1400Kč s poštovným. Chtěl bych za něj tak 900Kč. Jeho rychlost je 300 Mb/s což v Čr snad ani není možné mít tak rychlého poskytovatele. Takže routerem vůbec nebudete omezeni a dosáhne až 365m, dá se vzdálenost i zvýšit pomocí jiných wifi sítí. Rozhodně ušetříte 500 Kč. 900 Kč je i s poštovným. Napište, dám jej na aukro jako kup teď a bude Váš.
Já to vidím trochu jinak. Snažíš se tu prodat něco, co jsi draho a zbytečně koupil a nemůžeš to jinde udat. Nový stojí dnes od 1.091,- Kč, ale proč by ho někdo kupoval, když tu jeho rychlost nevyužije a stačí mu bohatě nový za 400,-. Takže asi tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.