Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání pc

Od: alexandr147* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

Prosím vás , potřeboval bych pomoci s počítačem.Neustále se mi pc seká a to tím způsobem že přes obrazovku se objeví modré pruhy a muzika která jela se sekne v jednom bodu a ten furt "hrčí" .Obyčejně mám spuštěny tyto programy : lord of the rings online ,google chrome ( facebook + youtube).ve hře mám grafiku na minimální náročnost a nic nepomáhá.Můj pc Windows vista home premium - original procesor : Intel core duo cpu 2.33 GHZ,ram 3 GB , 32-bit. Prosím vás jestli máte nějaké nápady jak zvýšit stabilitu mého pc tak mi je napište.A nechce se mi dávat si na pc sedmičku.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rpt*
hodnocení

0x

Asi bych to řešil přeinstalovaním...:)

alexandr147*
hodnocení

To je ale možnost které bych rád vyhnul zlášť protože jsem přeintaloval tak půl roku zpátky

To dělá jen při hraní her? Kdy a jak to sekání začalo?

alexandr147*
hodnocení

nejenom při hraní her ... pstalo se to i když jsem opc nechalschválne jet ale vse jsem vypnul a zalo to tak pred jedním dnem

Zkontroluj chlazení PC, tedy otevři bočnici a podívej se, jestli nejsou ventilátory a žebrování chladičů zanesené prachem.

alexandr147*
hodnocení

chladiče byly z poloviny ucpané takže jsem je profoukl a zkrátil si tak život o 10 let . nějaké další nápady?

rpt*
hodnocení

0x

Zálohujte data a pokud někdo nevymyslí nic jiného tak to skuste přeinstalovat.

daniel17*
hodnocení

0x

Hra poškodila grafickou kartu?

zive.cz/...

alexandr147*
hodnocení

Myslíte že na to může mýt vliv i to že mám zároveň přpojeny repráky a sluchátka ( repráky vypnutý ) a ve sluchátkách mám hudbu? ( sluchátka genius)

bena*
hodnocení

0x

A co takhle zkontrolovat paměti RAM? Stáhněte si program Memtest → memtest86.com/... (můžete buď si vytvořit spouštěí disketu nebo CD). To pak strčte do mechaniky a nabootujte (spusťte) z něj.

Zkuste otevřít bednu počítače, vydat je všechny a zasunout tam jen jednu. Každou RAMku takhle otestovat.

Jak RAM paměť vypadá se můžete podívat zde (pokud si nejste jistý) → bing.com/...

doplněno 30.01.11 08:18:

Klidně sem napište, jaké máte paměti (jestli 3× 1 GB nebo 2× 1 Gb a 2× 512 MB a jeslti DDR nebo DDR2 nebo DDR3 a jaké typy (jestli PC 3200, atp.))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]