Rozhodl jsem se pouzivat misto Opery prohlizec Firefox. Operu jsem mel rad i kvuli tomu, ze kdyz jsem ji uzavrel s 10 otevrenymi okny spustila se mi priste se vsemi 10-ti. U Firefoxu zatim na to nemuzu prijit. Lze to nekde nastavit?
Jeee a já zrovna po dlouhém váhání zakotvil spíše u Opery... Firefox teda podle toho jak mi to ukazoval brácha tak to tak úplně neumí,prý to má jen po chybě programu,ale jde tam leda jen ukládání relací (to znamená před zavřením uložit a pak obnovit) ale jelikož to teď narychlo nemohu najít (musim do práce ) tak je možný že to je taky v nějakym pluginu? P.S. 10 woken jsem tu dlouho neměl, já tu mam strašnej bordel a otvírá se mi asi 20-25 páč si je musim poukládat-teda ty adresy
Vřele Ti doporučím aby jsi měl oba browsery a po cca měsíci pokud na pc děláš den co den si budeš moci vybrat sám.Nejde říci Opera je lepší než Firefox a naopak.Každý má své pro a proti.U Firefoxe mne zaujal plugin IE kdy i na update windowsu mohu s ním a IE už v PC nemám.Opera mě seděla co do uživatelského prostředí. No asi takhle po dvou letech na Opeře mám cca měsíc Firefoxe a ještě nejsem rozhodnut.Vyzkoušej si co Ti bude milejší a podle toho se rozhodni.
Operu také považuji za nejlepší prohlížeč, ale teď přecházím na Firefox, ve verzi 2 (FF2 a vyšší) už je to standartně hned na první kartě v nastavení Ve starších verzích musíš mít nainstalovaný doplněk tab mix (nebo podobně) a tam to lze také nakonfigurovat)
Mám IE 7, Operu i Firefox. Opera je možná na rychlost o chlup lepší,ale mně přes wifi, když jsem například na Chatu způsobuje výpadky , IE 7 také tak a na tento problém je Firefox nejlepší - vypadává fakt až , když už data nejsou..na běžné prohlížení používám bud IE nebo operu ale na Chat pouze Firefox..v poslední době snad ze zvyku už skoro jen ten Firefox..toť moje zkušenost...
Maxton snad jede jen nalepenej na IE 6 a já bohužel stačil nainstalovat 7 tak už jsem nevyzkoušel..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.